Мисията на CITY CONSULT е да ви осигурява комплексни решения, съобразени с нуждите на вашия бизнес. Работата с нас спестява средства, време и усилия и ви позволява да се фокусирате върху това, което е най-важно за вас - развитието на вашия бизнес.

Помагаме ви
да взимате по-ефективни
бизнес решения

Осигуряваме ви информация и анализи, на базата на които да взимате навременни управленски решения в полза на вашия бизнес. Опознаваме спецификите на дейността ви, нуждите ви и ви насочваме към нови възможности за оптимизиране на разходите и работния процес, помагаме ви да вземете стратегически решения за развитие на фирмата си.

Съветваме ви как да оптимизирате данъчната тежест без да нарушавате нормативните изисквания

Съветваме ви как да оптимизирате данъчната тежест без да нарушавате нормативните изисквания

Експертите на CITY CONSULT анализират дейността ви и ви предлагат план за намаляване на данъчната тежест при стриктно спазване на законите.

Предоставяме ви персонален консултант

Предоставяме ви персонален консултант

За ваше улеснение и спокойствие имате на разположение персонален консултант от CITY CONSULT. Той има задачата да опознае дейността ви в детайли, за да ви помага с информация и бизнес съвети. Опитът ни показва, че работата с личен съветник е по-ефективна, клиентите извличат максимална полза от нашите познания и взимат по-информирани решения за своя бизнес.

Осигуряваме ви комплексно обслужване

Осигуряваме ви комплексно обслужване

От регистрация на фирма, регистрация на касови апарати, кандидатстване по европроекти, трудова медицина, водене на счетоводство до оптимизация и кандидатстване за банкови кредити - предлагаме цялостна грижа за вашата фирма. Работата с партньор, който ви осигурява едновременно счетоводни, юридически и бизнес консултантски услуги е по-ефективна и икономична за вас.